CA
ES
EN

Marta Miras

Graduada en Història de l'Art per l'Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia per l'Universitat de Barcelona. L'autora es troba en formació constant, amb cursos d'Art i Gènere, Gamificació, Educació i Mediació als Museus i del Mercat de l'Art, realitzats a través de diferents plataformes com Formación al², BÒLIT o EDUCATIO. 


La seva trajectòria laboral li ha permès conèixer els museus i el seu funcionament, de primera mà, realitzant pràctiques al Museu d'Arqueologia de Girona, al Caixaforum de Barcelona o al Museu Picasso.


Articles

Adolescents i museus. El públic impossible?

Anàlisi de les percepcions i opinions dels joves i adolescents sobre els museus

Marta Miras

Data publicació: 09/11/2021

Abstract


Aquesta investigació vol centrar-se a saber quines són les percepcions i les opinions dels joves en relació amb el museus, si realment aquest suposat desinterès és fruit d'una etapa totalment “hormonada” on es té el cap als núvols o si les institucions no sabem adaptar-nos a aquest tipus de públic, i no se’ls ofereixen els estímuls, el llenguatge i les respostes que busquen. Quin és el punt intermedi que cal per entendre'ns? És possible aconseguir un equilibri entre nosaltres?

Paraules claus