CA
ES
EN

Alfred Mauri Martí

Centre d’Estudis Martorellencs

Doctor en Història Medieval (UB). Arqueòleg i arxiver. Soci fundador i vicepresident del Centre d’Estudis Martorellencs. Ha estat director de les excavacions arqueològiques a Santa Margarida (1981-2021) i a Sant Genís de Rocafort (2018 - 2021) i  professor, coordinador de titulació i director de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents - UAB (2002-2018). Ha publicat nombrosos treballs relacionats amb la formació en arxivística, la recerca arqueològica i la divulgació.


Articles

CEM 50/40 Arqueologia. Una mirada retrospectiva amb projecció de futur

Alfred Mauri Martí. Centre d’Estudis Martorellencs i Esther Travé Allepuz. Universitat de Barcelona. Institut d’Arqueologia

Alfred Mauri Martí , Esther Travé Allepuz

Data publicació: 11/01/2023

Abstract


Aquest treball sintetitza l’experiència de creació d’una exposició temporal ideada i implementada pel Centre d’Estudis Martorellencs amb motiu del cinquantenari  de la institució i dels quaranta anys de recerca arqueològica formal a Santa Margarida. Durant gairebé un any sencer transcorregut des de la idea original fins a la cloenda d’excavació, l’associació s’ha dedicat a construir un relat nodrit de nombrosos recursos audiovisuals que han pretès acostar la tasca realitzada des de la nostra institució al públic en general. Després de cloure l’exposició, en fem balanç i posem els continguts a disposició del públic en format virtual.

Paraules claus